Ons blog

Nieuws op het netvlies

HomeBen Jij Die Perfecte Polygarde Beveiliger

Ben jij die perfecte Polygarde-beveiliger?

Veiligheid is waar het om draait. Heb jij die extra ogen op straat die zorgen voor een veilig gevoel? Op evenementen, bouwplaatsen, in winkels en kantoren. Als beveiliger bij Polygarde krijg je dagelijks te maken met risico’s, calamiteiten, agressie en diefstal. Kun jij met extreme situaties omgaan en beschik je over een flinke dosis pit en lef? Dan zoeken wij jou.

Ben jij die perfecte Polygarde-beveiliger?

Als beveiliger heb je dagelijks te maken met extreme situaties. Jouw uitdaging is het om te zorgen voor veiligheid, maar ook voor gastvrijheid. Surveilleren, alarmopvolging, opening-, brand- en sluitrondes bij gebouwen behoren tot je dagelijks werkzaamheden. Je bent ook op evenementen en bouwplaatsen verantwoordelijk voor de beveiliging. Je biedt extra ogen, binnen en buiten panden, in de avonduren, ’s nachts en in het weekend. Je werkt altijd preventief, bent voorbereid op de meest onverwachte situaties en zorgt voor een veilig gevoel.

Geen relevante opleiding?

Dat is geen probleem bij Polygarde. Als wij denken dat jij de perfecte Polygarde-beveiliger kunt worden, dan verzorgen wij jouw opleiding Beveiliging in samenwerking met de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB). De opleiding bestaat uit een theorie en uit een praktijkgedeelte. Naast de lessen moet je rekenen op circa vier uur zelfstudie per week. Ideaal als je snel veel kennis wilt opdoen en niet alleen bezig wilt zijn met ‘saaie’ lesstof.

Eerst de theorie

Het lesprogramma bestaat uit twee onderdelen: vakinhoudelijke lessen en MBO-lessen. De vakinhoudelijke lessen zijn weer verdeeld in een theorie- en een praktijkexamens. Onder theorie-examens vallen bijvoorbeeld wettelijke kaders, objectbeveiliging en waarnemen. Naast de theorie vinden we ook een startkwalificatie belangrijk (MBO2-diploma). Hieronder vallen lessen Nederlands, Rekenen, Engels en Loopbaan & Burgerschap. De theorieles wordt elke week verzorgd in het klaslokaal bij Polygarde.

Praktijk

Als je voor theorie bent geslaagd, zetten we daarna de puntjes op de i met het praktijkexamen. Je loopt een aantal maanden stage en je wordt beoordeeld terwijl je beveiligingstaken uitvoert door onze praktijkbeoordelaars. Als je je opdrachten voldoende hebt uitgevoerd, ben je bijna helemaal klaar! Alleen nog je pratijkexamen, waarin je drie rollenspellen speelt en een rapport schrijft.

Stage & werken

Meteen bij aanvang ga je aan de slag bij Polygarde. Je wordt zo breed mogelijk omgeleid om de kans op een afwisselende, goede baan zo groot mogelijk te maken. Je ontvangt een contract van 28 uur per week. Tijdens de 28 uur die je voor Polygarde aan de slag gaat, werk je 50/50 als verkeersregelaar en aspirant beveiliger. Natuurlijk staan wij open voor maatwerk!

Diploma

De opleiding Beveiliger2 leidt tot het SVPB-certificaat, een erkend certificaat van de Stichting Vakexamens voor de Particuliere Beveiligingsorganisaties (SVPB). Hiermee kun je dus ook op andere plekken werken. Daarnaast ontvang je een MBO2-diploma (startkwalificatie).

Wie zijn wij?

Bij Polygarde kun je rekenen op gezellige collega’s en een goede begeleiding. We geven veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Zo heb je de mogelijkheid om certificaten te behalen en door te groeien naar een andere functie. Maak je dus geen zorgen als je nog niet over een diploma beschikt. Je kunt de benodigde kennis bij ons opdoen en direct in praktijk brengen. In totaal zijn we met ruim driehonderd mensen die zorg dragen voor de veiligheid, bereikbaarheid en gastvrijheid van personen en bedrijven. Onze beveiligers behoren tot het team ‘veiligheid’. Al onze beveiligers werken voor meerdere opdrachtgevers binnen hun eigen regio.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Opleiding tot beveiliger MBO 2, met VCA cursus en BHV training
 • Parttime dienstverband
 • Werkgebied in regio Limburg
 • Een prettige en informele werksfeer
 • Uitdagend en afwisselend werk
 • Veel praktijkervaring in verschillende veiligheidssituaties
 • Vrijheid en ruimte voor ontwikkeling en groei
 • Goede begeleiding en hulp
 • Salaris conform CAO VPB
 • Toekomstperspectief

De extra’s

 • Uniform en hulpmiddelen
 • Reiskostenvergoeding
 • Onregelmatigheidstoeslag (voor werken in de nacht, weekend of tijdens feestdagen)
 • Genoeg vakantiedagen
 • Pensioenvoorziening

Laten we kennismaken!

Wij willen de beste matches maken tussen opdrachtgevers en medewerkers. Om te kijken of jij bij Polygarde past, vindt er altijd een persoonlijk gesprek plaats met een medewerker van Polygarde. Tijdens dit gesprek kijken we samen of de functie Beveiliger bij jou past. Als je vragen hebt, mag je ons altijd mailen via solliciteren@polygarde.nl of bellen 088 308 8428. Wil je meteen solliciteren? Dan kan via de link hieronder.

Solliciteer direct!