Over Polygarde

Vertrouwen

HomeOver Polygarde

Ondernemen met een sociaal hart

Wij zijn Polygarde, mensen met hart voor het vak én onze medemens. Allemaal geloven wij dat ieder mens iets wil betekenen en op een zinvolle manier wil bijdragen. Maar soms loopt het anders dan gepland, om welke reden dan ook. Als je aan de kant komt te staan, dan is het lastig om je leven weer op te pakken. Juist dan heb je mensen nodig die je een kans geven en vertrouwen in je hebben.
Een investering die het waard gaat zijn.

Onze kracht

Wil jij ook weer volwaardig kunnen participeren in de samenleving? Uitgedaagd worden om jezelf te blijven ontwikkelen? En het beste uit jezelf halen om bij te dragen aan ons resultaat? Polygarde gaat jou daarbij helpen! Als maatschappelijke onderneming dragen wij zorg voor veiligheid, bereikbaarheid en gastvrijheid op locatie, onder meer in Limburg, Gelderland, Brabant en Zeeland.

Kans krijgen en nemen

Onze medewerkers hebben allemaal aan de onderkant van de arbeidsmarkt gestaan. Door welke omstandigheid dan ook. Maar het is hen ook gelukt die carrièreladder weer op te klimmen. Wij geloven erin dat iedereen dit kan. Met veel of weinig hulp. Wij willen jou die kans geven. Het is aan jou die met beide handen aan te grijpen en er 100% voor te gaan.

Opleiden en ontwikkelen

Onze passie is ook zichtbaar in de drive en het enthousiasme waarmee we aan de slag gaan. Wij leiden je op tot beveiliger, verkeersregelaar, receptionist, telefonist of BOA. Functies die zowel bij de persoon als het ambitieniveau passen. We begeleiden je gedurende het hele traject en hebben daarbij voortdurend aandacht voor jouw uitdagingen op vakinhoudelijk én persoonlijk vlak.

Familiebedrijf en Sociaal Werkbedrijf

Wij zijn in 1997 ontstaan vanuit de Maastrichtse Sociale Werkvoorziening. Momenteel is Polygarde een samenwerking tussen MTB en Intergarde. MTB als SW-bedrijf met gemeenten Maastricht, Meerssen en Eijsden-Margraten als aandeelhouder en Intergarde als beveiligingsbedrijf behorend bij een groot Duits familieconcern. Daar, aan de basis bij de twee aandeelhouders, ligt het karakter van Polygarde: ondernemen met een sociaal hart.

Totale dienstverlener

Door onze samenwerking met Intergarde en Fortas kunnen wij een complete dienstverlening aanbieden. Het resultaat is een ruim aanbod van functies en genoeg afwisseling in je werkzaamheden. Zo bieden wij altijd wel iets dat bij je past.