Ons blog

Nieuws op het netvlies

HomePolygarde Vernieuwt

Polygarde vernieuwt!

Wij zijn continu bezig met verbetering. En niet alleen met het verbeteren van onze mensen maar ook van ons bedrijf. Daarom presenteren wij vandaag met trots onze nieuwe website!

De afgelopen tijd hebben wij samen met onze partners Walnut.Marketing en AppComm hard gewerkt aan de realisatie van deze vernieuwde online omgeving. Wij zijn ervan overtuigd dat we jou met deze vernieuwingen nog beter van dienst kunnen zijn. Met de vernieuwde vormgeving en structuur kun je makkelijk navigeren door alle pagina’s en meer te weten komen over onze dienstverlening.

Elke dag blijven wij vooruitkijken. We zullen de komende tijd actief bezig blijven met het plaatsen van nieuwsblogs en projectontwikkelingen. Bezoek onze website regelmatig om van alles op de hoogte te blijven.

Like ons ook op Facebook om ons gemakkelijk te blijven volgen. Je kunt je ook nog aanmelden voor onze nieuwsbrief. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen met het vinden van de juiste professional of een passende werkplek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!