Waarom werken bij Polygarde?

Betrokkenheid

HomeWaarom Polygarde

Werken aan jouw toekomst

Bij Polygarde kun je rekenen op een werkgever met aandacht voor jou! Jouw persoonlijkheid, situatie en wensen. Een baan die echt bij je past en gericht is op jouw toekomst. Met als doel dat jij je op je plek voelt en met plezier naar je werk gaat. Niets is fijner dan aan het einde van een werkdag tevreden zijn
over wat je die dag hebt bereikt.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Vanaf dag één besteden wij veel tijd en aandacht aan jou als persoon. Dit gaat hand in hand met een goede begeleiding.

Of je veel of weinig werkervaring hebt, maakt ons niets uit. We nodigen je graag uit op gesprek. Wij zorgen voor een optimale start; een goed gesprek over jouw situatie, wensen en behoeften. Is er een match? Dan kijken we samen waar en wanneer jij aan de slag kunt. Hierbij maken we duidelijk afspraken over de werkzaamheden, uren, tijden en dagen. Natuurlijk houden we ook rekening met jouw wensen. Wij begeleiden je bij iedere stap in je ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak. Zodat jij volledig bent voorbereid op je nieuwe baan!

Een prettige werksfeer

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij ons. Met een baan die jou voldoening én plezier geeft.

Bij Polygarde zijn we er voor elkaar. Collega’s vormen een hechte groep en weten wat de ander bezighoudt. Heeft een collega even behoefte aan een luisterend oor? Dan staan we voor hem of haar klaar. Veel medewerkers hebben een sociale achtergrond, sommigen zijn op doorreis naar een volgende baan en anderen blijven na hun pensioen gewoon doorwerken. Er is één ding wat wij allemaal gemeen hebben: onze passie voor het werk.

Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden

Wij zorgen voor (bij)scholing, training en coaching. Zo kun jij jezelf steeds blijven ontwikkelen.

Indien je nog niet over de benodigde certificaten beschikt, volg je aan het begin van je carrière bij Polygarde een opleiding. Vervolgens kun je je kennis en vaardigheden up-to-date houden via bijscholing of training. Daarnaast vindt er continu coaching on the job plaats. Naast cursussen die passen bij jou en jouw ambities, helpen wij je ook graag bij je vervolgstappen. Wil je een treetje hoger op de carrièreladder? Of een andere functie vervullen? Alles is bespreekbaar.

Een passend salaris

Je ontvangt een salaris dat past bij jouw werkzaamheden en werktijden. Inclusief reiskosten en eventueel bijbehorende toeslagen, gewoon zoals het hoort.

Draai je soms avond- en nachtdiensten? Werk je in de vroege ochtend voor 06.00 uur? Of ben je in het weekend voor ons aan het werk? Dan heb je in al deze gevallen recht op en onregelmatigheidstoeslag. Wij vragen iets meer van jou, dus kun jij ook meer van ons verwachten.