Wat is jouw situatie?

Wij helpen jou graag op weg!

HomeWat Is Jouw Situatie

Sociaal ondernemen met een missie:
maatschappelijke meerwaarde creëren

Ongeacht iemands achtergrond of verleden, verdient iedereen een kans. Bij Polygarde werken mensen met- en zonder sociale achtergrond. Zo zijn er medewerkers die een uitkering kregen, langdurig werkloos waren of al gepensioneerd zijn maar nog graag een zakcentje bijverdienen. Samen staan we voor elkaar klaar
en maken we ons werk nog leuker!

Wat is jouw huidige situatie?

Wij helpen jou graag op weg bij het vinden van een geschikte baan. Daarbij houden we voortdurend rekening met jouw persoonlijke situatie. In overleg maken we afspraken over de hoeveelheid uren, welke dagen en binnen welke regio je gaat werken. Hieronder schetsen wij de verschillende profielen en vind je per situatie wat wij voor jou kunnen betekenen.

Ik ben langdurig ziek (WIA)

Na twee jaar of langer ziek te zijn geweest, heb je een WIA-uitkering ontvangen. Misschien voel je je beter en wil je een aantal uur per week gaan werken. Je zoekt een baan waarbij je inspraak hebt op het aantal uren, dagen en werktijden. Bij Polygarde zou je binnen (bijna) elk vakgebied aan de slag kunnen. Al onze functies zijn namelijk parttime in te vullen. Mocht je wat lichter lichamelijk werk willen verrichten, dan kun je kiezen voor de functie receptionist of telefonist.

Ik ben arbeidsbeperkt (Wajong)

Je hebt een ziekte of handicap en kan daarom wel wat hulp gebruiken. Mogelijk ontvang je een uitkering en/of begeleiding vanuit het UWV of volg je onderwijs. Binnenkort wil je graag aan het werk. Wij kunnen je daarbij alle begeleiding en steun bieden die je nodig hebt. Dit doen wij samen met ervaren jobcoaches. We maken duidelijke werkafspraken en indien nodig, zorgen we voor een aangepaste werkplek. Net zoals iedereen die start bij Polygarde krijg je de kans om de benodigde certificaten te behalen. Daarnaast kunnen wij je helpen bij het structureren en plannen van de werkzaamheden.

Ik ben werkloos

Het is je helaas niet gelukt om voor beëindiging van je contract ander werk te vinden. Je komt wel in aanmerking voor een WW-uitkering. Toch zou je nu graag weer aan de slag gaan. Het voelt natuurlijk niet fijn om werkloos thuis te zitten en je wil je zo nuttig mogelijk maken. Bovendien zijn je inkomsten aanzienlijk hoger wanneer je werkt. Wij helpen jou snel aan een passende baan. Laat ons weten welke functie je wil vervullen en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ik ben langdurig werkloos

Als je al een tijdje werkloos bent, onvoldoende inkomen hebt om van te kunnen leven en geen recht hebt op een andere uitkering kun je een bijstandsuitkering aanvragen. Je ontvangt dan geld om levensmiddelen aan te schaffen. Voor leuke uitjes en dergelijke blijft weinig tot geen geld over. Een vast salaris zou wat dat betreft een fijner gevoel geven. Klop bij ons aan, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Waarschijnlijk moet je even wennen om weer aan de slag te gaan, maar daar krijg je bij Polygarde alle tijd en ruimte voor. We voorzien je van goede begeleiding zodat jij zo snel mogelijk op je plek zit.

Ik ben een 50-plusser

Je beschikt over veel kennis en ervaring. Het zou zonde zijn om die niet in meer te zetten. Misschien ben je op zoek naar een parttimebaan en wil je het even wat rustiger aan doen. Of wil je juist gedreven aan de slag op het gebied van veiligheid, bereikbaarheid of gastvrijheid. Dat kan allemaal. Bij Polygarde hebben we meerdere openstaande vacatures. Banen met voldoende vrijheid en flexibiliteit. Waardoor er daarnaast ook ruimte is voor andere dingen.

Ik ben gepensioneerd

Ben je met pensioen en is stilzitten niets voor jou? Of verdien je gewoon graag een extra zakcentje bij? Bekijk dan of onze vacatures iets voor jou zijn. Het voordeel van werken bij Polygarde is dat je je eigen werktijden en -dagen kunt bepalen. Zo is er nog genoeg tijd voor familie en vrienden, hobby’s en andere dingen. Je moet natuurlijk ook lekker kunnen genieten van je vrije tijd. Het kan een leuke uitdaging zijn om eens iets heel anders te doen dan je mogelijk ooit gedaan hebt.

Ik heb een baan, maar zoek een nieuwe uitdaging

Je hebt momenteel al werk, maar bent om welke reden dan ook op zoek naar iets anders. Wij helpen je graag hiermee. Als je kiest voor Polygarde, werk je aan jouw toekomst. Je kiest niet alleen voor zekerheid en gegarandeerde uren, maar ook voor persoonlijke begeleiding, interessante cursussen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen over een specifieke vacature of over onze sollicitatieprocedure? Lennart staat je graag te woord.